Tiimimme

Jalkojenhoitaja Krista Kallion lisäksi Jalkaklinikka Kristallissa työskentelee jalkaterapeutteja.

 
Mikä on Jalkaterapeutti?

Jalkaterapeutti on alaraajaongelmiin erikoistunut terveydenhuollon ammattilainen.

Jalkaterapeutin toimenkuvaan kuuluu alaraajavaivojen tutkiminen, ennaltaehkäisy ja hoitaminen. Jalkaterapeuttimme työskentelevät erilaisten jalkavaivojen, kuten iho- ja kynsimuutosten, tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen parissa.

Jalkaklinikka Kristallin jalkaterapeutit tekevät jalkojenhoitojen lisäksi varpaiden silikoniortooseja, alaraaja-analyysejä sekä yksilöllisiä elementtipohjallisia sekä X´CRYO huippukylmähoitoja.

Krista Kallio - Valviran rekisteörimä Jalkojenhoitaja

Krista Kallio

Krista Kallio on Valviran* rekisteröimä jalkojenhoitaja. (*Valvira on Sosiaali-ja terveysalan lupa-ja valvontavirasto).

Jalkojenhoitaja Krista Kallio on terveydenhuollon ammattilainen, joka on suorittanut lähihoitajatutkinnon, jalkojenhoidon osaamisalalta.

Jalkojenhoidon osaamisalan tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä esimerkiksi terveyskeskuksissa, vanhustyön yksiköissä, sairaaloissa, kuntoutuskeskuksissa ja kylpylöissä.

invalid-name@2x

Krista on iloinen karjalainen ja jokainen asiakas otetaan lämpimästi vastaan.

Jalat kertovat paljon koko ihmisen yleisestä terveydentilasta.
Jos vaikka kynnet on alkaneet paksuuntua, selvitetään mistä se johtuu.

Henry Amee

Henry Amee

Henry on Valviran* rekisteröimä jalkaterapeutti.

(*Valvira on Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto)

Henry on valmistunut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnosta Jalkaterapeutiksi, jonka lisäksi hän on suorittanut erillisen hierojan tutkinnon. 

Henry on Keski-Suomesta kotoisin oleva empaattinen, palveluhenkinen Jalkaterapeutti, joka harrastaa jalkapalloa, jolla on näkemystä myös urheilijoiden alaraajavaivoista. Henryn kiinnostuksen kohde jalkojenhoidossa ovat jalkineiden merkitys jalkaterveydessä.

Jalkaterapeuttiopiskelija Heidi Kuntsi

Heidi Kuntsi

Heidi Kuntsi on Jalkaterapeuttiopiskelija, joka valmistuu jalkaterapeutiksi 2023 joulukuussa. Koulutukseltaan Heidi on myös muotoilija ja jalkinesuunnittelija (2008/ AMK).
Heidi on Satakunnasta kotoisin oleva energinen jalkaterapeutti. Heidiä inspiroi yksilöllisten pohjallisten valmistaminen ja jalkineiden merkitys jalkaterveydessä. Jalkaterveys on aina ollut lähellä hänen sydäntään.